LogoColorTextBelow

 Jag har blivit mycket bättre efter andra behandlingen där naglarna har blivit starka, ryggvärken är nästan helt borta och mina magproblem är borta. Återbesök efter 3 månader och ger ökad förbättring i organen.
Gunvor 83

≈  Jag blev nyfiken på  frekvensmaskinen då Alf berättade om vad den kunde göra.                                                       
Under några år har jag sökt olika behandlingar för min polyneuropati både hos den "vanliga" läkarvården och den alternativa. Det som störde mig mest av mina olika symtom var starka krypningar i fötterna på nätterna, som gjorde att jag inte kunde sova. Anledningen till polyneuropatin kunde vara av olika art. Men eftersom alla mina värden var bra, kunde läkarna ej ange trolig orsak. Själv gissade jag på amalganförgiftning, eftersom besvären började ca tre år efter att allt mitt amalgam sanerades bort i början av 90-talet, utan några som helst skyddsåtgärder.
                                    
Alf konstaterade ganska snabbt med maskinens hjälp att min kropp och mina organ var starkt belastade av gifter. Tack vare Alfs gedigna utbildning inom olika hälsopreparat och dess inverkan på kroppen, kunde han rekommendera olika mineraler och vitaminer som har utrensande effekt. Min kropp har också fått ytterligare några behandlingar av maskinen.  Det har nu gått ett tag sedan jag började behandlingen och jag sover betydligt bättre på nätterna. Förut kunde jag sova 1 .- 4 timmar per natt. Numera kommer krypningarna kanske en gång i veckan. Jag har slutat ta de mediciner läkaren rekommenderade mig för att kunna sova. De hjälpte inte mot själva åkomman utan de bara bedövade nerverna i hjärnan.
                              
Som extra bonus har jag även fått mycket bättre mage och tarmfunktion, som det tidigare var lite si och så med. Tack  Alf, nu mår jag så mycket bättre.
Christina 69 år

   Har haft långvariga problem med bihålorna ca. varannan vecka och nu är det några dagar i månaden.
Varit nedstämd mycket ofta och känner nu mer glädje och harmoni inom mig.
Magproblem med gaser och uppsväld buk har minskat.

Det var bra att få följa med och se undersökningen på en bildskärm hur hela min hälsostatus var och förändringen till det bättre vid varje besök. Mycket tacksam.
Per-Olof K Tived

≈  Jag har sedan ett antal år tillbaka en neurologisk sjukdom som gör att jag bland annat har svårt att röra mig. Den behandling som sjukvården gett mig har snarare gjort mig sämre än bättre.

Jag hade hört talas om frekvensmedicin och ville få en "second opinion" på att sjukvårdens diagnos verkligen var rätt. Jag ville också se om denna alternativa behandlingsmetod eventuellt kunde ge mig någon förbättring.

Frekvensmaskinen som Alf har visade att grundorsaken till mina symtom var förgiftning. Efter att under hösten ha behandlas med maskinen, samt näringstillskott Alf gett mig, har en helt otrolig förbättring skett hos mig. Den medicin som läkaren skrivit ut för min så kallade "neurologiska" sjukdom har kunnat minskat med två tredjedelar. Min förhoppning och övertygelse är att jag kommer att kunna sluta med denna medicin helt och hållet.

Tack Alf för att du finns i vårt närområde här i Mariestad!

" Mycket nöjd patient"

 Jag önskar att fler skulle prova på något fantastiskt som denna frekvensmaskin kan utföra, man får se hela förloppet i kroppen, men inte nog med det man får ju sin behandling samtidigt.
Jag har bara goda erfarenheter av detta, mår mycket bättre, helt fantastiskt.
Mycket tacksam att blivit tipsad om Alf och hans hälsoutrustning.

Kund som är mycket nöjd.
Lena 64, Skara